valborg

ligger i sängen och knäpper runt lite på datorn. Har inte haft tid att sitta vid datorn på flera dagar nu. har hjälpt en kompis att flytta, spenderat massa tid i verkstaden och mycket annat ;)

Idag så var jag iväg med Andrés, sara och alex och grillade.. Vi sattt nere på en äng och grillade en massa gott och hade det trevligt. :)

Har  tyvärr inte så mycket fantasi i mitt skriande ikväll, men jag önskar er en fortsatt trevlig valborg!

En bild på påskliljorna som tittade upp ur rabatten i påskas!


dagens middag - sushibuffé


Påskhelgen










Som ni ser så har min helg varit mycket mysig med min familj i Dalarna.Har haft fullt upp med ombyggnad, släkten, påskmiddag och härliga ridturer med Vigolill ♥

Kom hem i gårkväll, och nu har vardagen satt igång som vanligt.
Tyvärr så åkte jag inte till verkstaden idag. Har börjat reagera på pollen, så jag känner mig helt snurrig i huvet idag. Var ner på Apoteket för en stund sen, Så får se om allergitabletter fungerar. Så typiskt! Har aldrig reagerat på pollen förr, men min far är allergisk mot de, så har nog själv fått de nu. :(

om 1 timma ska jag börja röra mig mot stan. Andrés ville att jag skulle komma in och möta han vid jobbet. Så tror han ska bjuda på middag ikväll! :)

Har ni haft en härlig påsk i sommarvädret?

Dalarna

Nu är jag, mamma och pappa uppe i Dalarna, kom upp igår. Sitter just nu uppe i hammocken och lyssnar på fåglarna. Idag har vi haft mycket för oss. Jag har satt igång att riva ner våran gamla "huvudaltan" för att där kunna bygga en fastukvist med gamla fönster. Allt trämaterial, grunden och fönstrerna kommer från en av ingegerd och lennarts gamla lador som dom nu har tagit ner. Så jag tänkte återanvända dom materialen till att bygga fastukvisten. Så i morgon ska jag och pappa ner till brädgådren och köpa murbruk och lite annat för att kunna bygga en stomme och tak. Kommer nog bli riktigt fint sen när det är klart!

Här kommer lite bilder på vad jag har ängnat mig åt idag, samt bilder på pappas gamla traktor från -51, min farmor och hennes hundar Douglas och Jack, min pappas kusiner, sysslingar Och mycket mer!

(Svarar på Kommentarer när jag kommer hem igen (måndag) eller senare.
För jag sitter inkopplads på mobilnätet, så det går otroligt långsamt för datorn att ladda ♥)

Tisdag

Sitter i soffan och kollar på tv. Idag har jag haft en lång dag på jobbet, och efter de for jag in mot stan för att möta upp Natalie. Var och kollade på hennes nya lägenhet i Skanstull. underbar utsikt över söder då hon bor på tionde våningen! Härligt!

Även idag har det varit underbart väder. Så härligt att våren börjar titta fram! Och Wilma njuter av vårvärmen!






Måndag

Kan börja med att säga att det har varit ett helt fantastiskt väder idag. så underbart! jobbade 8-13 på förskolan idag, och efter de for jag iväg till verkstaden och var där till 17-tiden. På vägen hem gick jag förbi susanne (Andrés bästa kompis mamma). Vi fikade och hon gjorde en härlig baugett med rostbiff, sallad och mozzarella till mig. Fick även en jättefin virkad tröja som hon hade gjort! :)




Trötter

God morgon. Har varit vaken runt 2 timmar nu ungefär, men jag är så trött. Kunde inte somna igår. låg och kollade på film till 05:30 och sen somnade jag kanske runt 6 tiden. Vet inte varför jag hade så svårt att somna. Men låg och tänkte på så mycket olika saker, så hade väl förmycket i huvet för att kunna somna.

Idag är det iallafall underbart väder. Skulle in och gå promenad med Natalie i stan och kolla på hennes nya lägenhet. Men vet inte om jag orkar just nu, Får se hur jag känner mig om en stund!.
Annars har jag haft en härlig fredag och lördag.. Jag och Natalie satt och åt middag ute på balkongen invirade i filt och tända ljus på bordet i fredags. Riktigt mysigt!. Igår så var jag i stan hela dagen med Andrés. Vi gick runt och kollade i affärer, gick promenad runt i vårvärmen och pratade om massor!. Var riktiga vårkännslor igår. Gick runt i långklänning, tygskor och skinnjacka! Härligt!

Nu ska jag äta lite frukost och sen se va denna våriga dag har att bjuda på! :)

(går fortfarande inte att föra över bilder på datorn, Ska försöka lista ut vad som står snett till sen)

Natalie

Nu ska jag sätta igång och laga entrecote med klyftpotatis, tomatsallad, ärtor och bearnessås. Serverat med iskallt vitt vin! :). Så ikväll blir de en lugn hemmakväll framför tv'n med vin och min kära natalie!
Ha en trevlig fredag nu! :)

God morgon

Sitter vid datorn och försöker komma på ett bra namn till hemsidan för mitt företag. Vet verkligen inte vad jag ska skriva. Det ska ju låta både enkelt och lockande och hela mitt företagsnamn blir allt för långt. har du något förslag på vad jag kan heta?. mitt företagsnamn är Elin Brolin Design & Snickeri.

Är hemma idag då jag hostar och är helt igentäppt i näsan, skulle ha jobbar på förskolan 8-17 och efter de åkt till verkstaden och fortsatt jobba. Men eftersom jag inte känner mig så kry, så tänkte jag vila ut mig idag och ta nya tag i morgon om jag känner mig bättre då!.

Här om dagen så tog jag tag i andres dator och fixade den. Han hade köpt ett nytt kretskort, så då fick jag sätta in det och klura ut va de va som va fel. Nu är de på den datorn jag sitter och bloggar och än sålänge funkar den ;) Problemet är bara att de inte går att föra över mina bilder, så det är något som inte stämmer. Även min laptopp har fått något virus. Den fungerar iprincip som den ska, men många av mina filer är dolda.

Bjuder på en bild med detta härliga nagellack som ska användas flitigt i vår/sommar!


Tillbaka

Hur mår ni?
Med mig är det bra. Har haft mycket i huvet dom senaste veckorna, så har inte känt för att sitta och blogga. Som ni vet så har en vän till mig gått bort, och har då inte haft någon lust att sitta vid datorn.. Men nu är jag här igen, och man får försöka att gå vidare och försöka tänka på de bra man hade med varandra!. ♥
Kan berätta en glad nyhet. Har kommit igång med mitt företag har fått mitt namn, Elin Brolin - Design & Snickeri och får första leveransen av trä i morgon, så kan då sätta igång med mitt första projekt. Har varit i verktanden och lämnat massor med verktyg och maskiner, som min snälla pappa har hjälpt mig att betala för. (kan ju tyvärr inte få starta eget bidrag). Men har tur med att min familj ställer upp så mycket!.

Om det är någon som klickar in här på min blogg som kan lite om hur man gör/designar hemsidor så kan du vell lämna en kommentar om du skulle kunna hjälpa mig?! :)

Har fortfarande mycket att fixa med företaget för att få ut lite reklam. Så ska försöka fixa en logga, visitkort, hemsida och annan reklam inom kort!.
Spännande! ;)


RSS 2.0