pannkaksfrukost den sista dagen på året

Denna morgon startades med en pannkakstårta med hallon/blåbärssylt, grädde och färska hallon. Jag och A var så sugna på något sött! A´s bästa kompis som är hemma från london kom över för att äta frukost med oss! vart en riktig hitt till frukost!



Ikväll så kommer tre av mina tjejkompisar, samt Andrés två kompisar över på middag och mys! Efter det så åker vi hem till en killkompis i stadshagen och firar tolvslaget! kommer bli en toppenkväll!
-Kameran får följa med ikväll, så hoppas på att få lite härliga bilder på mina kära!

Julhelgens alla gosaker

Denna jul var lika mysig som dom andra. Kalle anka, villken jag sätt nu 21 gånger! Underbart god julmat, släkt och vänner. En riktigt härlig julhelg!
Har varit dålig på att blogga under helgen då jag varit hemma hos mina föräldrar och tyvärr var det problem med överföring av bilder till datorn. Så istället umgicks jag med familjen så mycket som jag kunde!

I morgon kväll åker jag på en 24 timmars kryssning med bröder och vänner, Så kommer bli mycket trevligt. Jag är inte så inne i kryssningar, och har nog aldrig varit det heller. Men tänkte att jag skulle hänga på ändå! kommer nog bli super, då det inte är någon båt jag varit på innan!

Kan berätta att igår fick jag ett slags känslomässigt utbrott och vart så ledsen över hur jag mått den senaste tiden. Ni som följer min blogg vet att jag fick en borreliainfektion som dom hittade i sommras, vilket dom tror jag haft sen sommaren innan. Vilket har ställt till det i min kropp. Nu letar dom förfullt efter vad som kan vara fel. eftersom jag fortfarande är sjuk, men hittar inget. Vart somsagt bara så ledsen av att behöva känna mig så trött och sjuk ständigt. MEN, Igår så bestämde jag mig för att försöka bli mitt positiva jag igen. Har känt mig så nere den senaste tiden och har inte varit mig själv. Inte varit gamla vanliga glada elin som skrattar konstant! har faktiskt känt mig så tråkig. Ska försöka ändra på det nu, även fast jag känner mig så trött hela tiden. Hoppas bara på att läkarna kan sköta sitt nu så jag kan börja träna igen och få vara mig själv!



Min älskade wilma får mig alltid på bra humör!

Dagen före doppareda'n

Har inte hunnit blogga på flera dagar då jag har haft fullt upp med julklappar och pysslande hemma hos mor och far. I onsdags tog jag mitt pick och pack, å wilma förstås och åkte till mamma och pappa för att fira jul! Så nu dom senaste dagarna har jag haft fullt upp med att fixa julklappar, pysssla, julpynta och spendera tid med mamma, pappa och vänner!

Detta år har jag gjort nästan alla mina julklappar själv. Vilket jag själv älskar och skulle uppskatta att få. Gillar när man får en present som är en själv så in i djupet. Att den är gjort med omtanke. Inte bara köpt för sakens skull. Men jag ha somsagt även handlat julklappar som jag vet önskas. Det är klart att det inte är fel att köpa en julklapp om det är något man vet att en person vill ha. Men själv älskar jag att pyssla, så gör dom flesta själv denna jul!

En smygtitt,

by sara

Igår var jag hemma hos min kära vän sara som hade en ekokväll. Hon berättade om sin ekologiska hudvårdeserie och hur hon har utvecklat den! Var jätte intressant att få veta mer. Själv har jag redan använt hennes produkter i ca 1år.

Och jag kan säga att jag är en helt otroligt nöjd kund! Jag har haft massor med problem med min hy då jag har en brännskada i ena halvan av mitt ansikte. Den syns inte längre, men jag hade sådana problem som att min hud ena dagen kunde vara torr och andra dagen fet. jag var ständigt röd, och vid kyla så vart jag alldeles rosa på ena halvan av ansiktet. men efter jag använt hennes produkter i ca 6 månader, började jag se hur huden blev bättre och bättre. Jag kunde noppa mig vid ögonbrynet igen, utan att det gjorde fruktansvärt ont samt att rodnaden försvann och huden vart mjuk och len. 

Jag har fortsatt och kommer att fortsätta att använda hennes produkter. Då jag även äter ekologiskt så passar dom mig ännu bättre!

Är du intresserad att komma på ett informationskväll om hennes produkter. Eller träffa henne enskilt för att få veta mer om produkterna och vad du bör använda. Besök henne då på hemsidan www.bysara.se

.


En löskrage i vinröd mocka, spets och krusiduller.


Julmarknad på skansen

Här har vi mig och min otroligt sköna nya jacka jag fick hem från USA i fredags med posten.
Vart helt överlycklig då jag hittade den för ca tre veckor sedan och har nu fått vänta på att den skulle komma. Jag beställde den från en designer vid namn Sophia Zhang (Sophiaclothing) på en hemsida där jag ofta sitter och kikar runt (beroenda av hemsidan om jag ska vara ärlig) Ta och klicka in på Etsy och hitta allt från stenar till möbler och fynda på vackra retro och vintageprylar, man kan hitta ALLT!


Gårdagen..

Nu har jag suttit vid datorn och funderat och pillat på hur allt funkar med kameran, överföring och så. Som ni ser så lyckades jag tillslut få över bilderna! Gud så kul jag har med min nya kamera, fotar och leker med alla inställningar för att försöka lära mig allt.. 

Igår så for jag in till stan för att köpa mig en usb-kabel till kameran och för att möra upp Andrés och två av mina närmaste vänner. Somtur är så ligger Andrés kontor mitt på drottninggatan och Marias blomsteraffär vid centralstationen. Så kunde enkelt möta upp mina kära och sedan bege oss hem till mig och Andrés!  

kvällen spenderade vi med att göra en hemmagjord pizza med tomatsås, räkor, annans, lök, ost och en hemmagjord vitlökssås (olivolja blandad ned färsk vitlök). samt julmust och en bra skräckfilm till det!

Tjejerna sov över och det var underbart att vakna och veta att mina flickor låg i rummet bredvid!




Fullt upp!

Dom senaste dagarna har varit fullsatta med jobb och festfixande! Jag åkte hem till mina föräldrar i fredags morse och började förbereda maten för tjejmiddagen jag hade på lördagen. Efter middagen så kom lite fler vänner förbi. Så det blev musik, dans och massor med skratt! tyvärr så hade inte min kamera kommit under förra vecka, så fick inga riktigt bra bilder!

Men nu ÄNTLIGEN så har min systemkamera, en nikon d3100 som jag fick av Sambon och hans familj kommit! så glad, och sitter nu och försöker lära mig om alla funktioner, så roligt! Tyvärr så har jag slarvat bort min "minneskortsläsare", så måste köpa en ny. Men får göra de så snart så möjligt så jag kan börja lägga upp bilder!

Totalminskning på blurriga kamerabilder och början på härliga och personliga bilder!

birthday gifts..

Fyllde år i tisdags och fick då massa fina presenter av mina släktingar som kom över på fika!
Önskade ju mig en systemkamera, och fick det av min kära pojkvänn och hans familj! Såå glad. Andrés hade gjort ett fint "collage" och skrivit att kameran kommer på posten senast i morgon, så nu länktar jag!

RSS 2.0