En ny vecka

Sitter i soffan och kollar runt på lite jumpsuits/byxdressar och långklänningar.. Har letat efter en snygg jumpsuit ett tag nu. Har inte hittat någon som jag verkligen har fastnat för än. Men ska fortsätta att titta runt bland alla shop-online butiker! Ska samt ta en sväng förbi weekday, monki och american apparel i veckan och se vad dom har att erbjuda!.

Var och handla för ett tag sen. Tänkte att jag skulle göra chili con carne till middag. Såklart glömde jag de viktigaste, Vita bönor! :/. Men ska om ett tag springa ner och möta Andrés, så kan jag handla de + lite wilmastuff.

Måndagen har än sålänge vart riktigt långsam. Dagen har gått så sakta, så jag känner att gå och lägga sig snart skulle passa mig!. Nej, men nu ska jag ta och göra lite nytta här hemma!.
Hoppas ni haft en bra dag?.


Film..

Kom för ett tag sen hem från Andrés mamma. Vi var där och åt middag då Andrés syskon fyller 15år. De var mysigt och riktigt gott med smörgåstårta och skaldjur!. :)

Tack så mycket för hjälpen med bloggen. Snällt att ni kunde berätta hur sidan såg ut från era skärmar!. :)

Som ni kanske ser så har jag fått mycket inspirstion från hur Elin kling's blogg ser ut, Har kopierat mycket från hennes design. Hon har ju en sådan snygg och intressant blogg den kvinnan!.


Ett litet tips:

Här om dagen så satte jag upp ett spetsband på väggen med dubbehäftande tjep. I den så fäste jag 4 svartvita kort medhjälp utav 4 klädnypor. Tänkte mig att senare frakalla bilder som jag själv har tagit och sätta upp där..

Lite roligare än bara tavlor överallt. Man kan ju även hänga upp torkade blommor, klädesplagg (då får du sätta fast bandet lite hårdare), smycken och mycket mer. Använd fantasin!











Den nya designen?..

Vill bara fråga ni som tittar in på min blogg. Hur ser designen ut på era skärmar?. Är den mitt på/mitt i skärmen och ser okej ut?, eller ser något konstigt ut?. Fungerar/syns alla flikar under header?

Alla har ju lite olika zoom på datorn så storleken på sidan kan ju variera!. :)



Söndag..

Vill börja med att be om ursäkt för att jag har bloggat så dåligt de senaste dagarna.. Har somsagt hållt på och pysslat med bloggdesignen. Så har varit så trött i huvudet..

Men min helg har varit okej. Fick tyvärr veta lite dåliga nyheter från en släkting igår på dopet, Så vart lite tillbakadragen igår.. Men annars så va dopet riktigt fint. De hölls till i värmdö kyrka och lilla sebastian var så söt och lugn under hela dopet!.












Senare på kvällen igår så kom några vänner över för en hemmakväll hos mig och Andrés.. Var trevligt och kom isäng vid halv 3 tiden! :)

Vänner och härlig musik..

Snart kommer lite vänner över för en hemmakväll hos oss. Blir musik och massor med skratt får man hoppas!..

Nu på förmiddagen var jag på dop. Min sysslings barn Sebastian döptes, Var riktigt mysigt och fint. Lägger upp bilder i morgon!.

Blir även ett kort inlägg idag!. Så ha en bra lördagskväll nu!






Prestenten Sebastian fick av mig och Andrés. Ett par söta hängselbyxor och en body!


28 januari 2011

Inatt sov jag bara 3 timmar, jag är så trött i huvudet. Nu på kvällen skulle jag igentligen med några arbetskamrater ut på middag, men var så trött så har bara sovit hela eftermiddagen.

I morgon så ska jag på dop. min sysslings barn Sebastian ska döpas, så de kommer bli mysigt :). och på kvällen kommer lite vänner över..

Nu ska jag fortsätta kolla på en film, och sen ska jag sova lite!. :)
Ha en toppenkväll nu!.


Design..

Håller på att göra om designen på bloggen, så de ser lite konstigt/rörigt ut just nu.. Men jag hoppas ni har överseende!.

Blir bara detta korta inlägg idag då jag sitter här och läser igenom alla koder och siffror, rörigt rörigt. ;)

Hoppas ni haft en härlig dag?! :)




trötta lilla Wilma!.

Grafitti naglar..

Började med att applisera ett bronsfärgat nagellack i 3 tunna lager.

Appliserade sen ett tunt lager av isadora grafitti nails (svart).

+ ett tunt lager av "överlack".






25/1-2011 - så trött i kroppen..

Sitter framför datorn och läser alla härliga bloggar jag följer, i bakgrunden går vad blir de för mat på tv'n.. Idag har jag jobbat, men känner mig inte så pigg just nu. Vi har magsjuka som går på förskolan, så all personal är lite hängiga.. Men ikväll ska jag bara ta de lugnt i soffan med nya februari nr av elle. :)

Idag var Wilma med och träffade några barn på Förskolan. Vi har ett litet projekt just nu som handlar just om katter, så dom fick gosa med Wilma idag. Hon var så snäll och lät alla barn få klappa!.

Har ni haft en bra tisdag?


I morgon blir de inte en så lång dag på jobbet för jag ska iväg tilll doktorn. Snarare gynekologen för en sån där härlig kontroll!. usch..



24/1-2011

Nu sitter jag framför datorn och dunkar Daniel adams-ray.. Härlig röst den Mannen har!... Snart ska jag sätta igång att göra middag. Idag blir de en thaisoppa/gryta med kyckling, citrongräs, lime, champinjoner, tomat och mycket mer.. Kan skriva upp receptet sen!.

Här kommer bilder på dom fina presenterna som jag fick av min kära bror!

En söt sommarklänning.







Ett armband som ska ge tur.



Tack <3

mätt och belåten..

Hemma igen efter middag hos min kära mor och far.. Hade mycket trevligt och gott var de med skomakarlåda till middag!.. söta lilla Anton var med också (Cecilias son)..

Fick fina presenter av min bror som han hade köpt när han var i thailand för ett tag sedan, Visar i morgon vad de va jag fick!. :)

Nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla på film. Blir inte mycket dator för min del idag, känner att jag behöver vila huvudet!..

Ha en fortsatt trevlig kväll!.

Till mamma och pappa på middag..

Nu åker jag och andrés på middag hemma hos min kära mor och far.
Dit kommer även mina bröder och underbara Cecilia!.






transparent linne med bildmotiv (yes, samma som i fredags)
Vida dressade byxor.
flätat läderskärp med silverkedia

Samt vinröda läppar & ringar i silver och turkos


Lördagsmys med film..

Nu ska jag krypa ner under en filt i soffan och börja äta på mitt lördagsgodis!.

Ha en toppenlördag nu mina vänner! :)



Jag och underbara Cecilia.

Min väldigt upptagna men härliga fredag..

Igår kom Cecilia hem till oss efter jag hade slutat jobbet. Vi hade bestämt oss för attt käka ute och bli fullproppade med god maaaaat!. vi var hemma hos mig en stund innan vi drog ut. Hon ville se hur vi bor och allt jag har pysslat med den senaste tiden!... Sen stod vi framför spegeln och tog massa roliga foton! hehe :)..Vi hade riktigt roligt!. Vi hamande på Victoria i kungsträdgården. Där beställde vi in förrätt och huvudrätt, sen så va vi proppmätta...

efter de mötte vi upp min bror, kusin och lite vänner för massor med dans och musik.. Jag kan säga att jag har sån "träningsvärk" efter att ha dansat i 10cm klackar i 3 timmar!. Bra träning.. haha..

Tack för en toppenkväll hjärtat!.

Hemma hos mig innan vi kilade iväg!.








På victoria.








Jag och Cecilia på Snaps!.

svaren på era frågor..

*Vilka länder har du besökt och vilka vill du gärna besöka? - Jag har varit i Norge, Danmark och Grekland. Skulle gärna vilja besöka många fler. T.ex. spanien, italien, thailand m.m

*hur många barn vill du ha i framtiden ?
- Ja du, 2-4 st. I min familj/släkt tycker vi det är viktigt med stora familjer/stor släkt. Själv har jag alltid älskat att ha 2 bröder och en stor släkt. Är somsagt mycket tight med min släkt och familj!. älskar er ♥

*Hur skulle du beskriva dig själv? - glad, positiv omtänksam och kreativ.. så beskriver iallafall mina vänner mig! :) så tror jag håller med dom ^^

*Vad är enligt dig, dina bästa egenskaper? -
Min kreativitet och fantasi.

*Vad har du för framtidsdrömmar/framtidsmål? -
Att äga en liten snickeriverkstad/butik där jag kan använda min kreativitet och skapa personliga och fina ägodelar för andra människor. Sen vill jag ha en stor familj samt att wilma ska leva länge,länge!. Jag vill även bygga mig ett sommarställe samt inreda de själv, dit jag då kan flytta när jag pensionerat mig.

*Hur ser en vanlig dag ut i ditt liv? -
oj, alla dagar ser nog ganska olika ut. Men jag pysslar eller fixar med något i princip varje dag.. Men annars jobbar jag på förskola, umgås med vänner/pojkvänn, lagar mat och ger lite tid för mig själv med någon bra tidning, novell, film och mys i soffan.

*Hur lycklig skulle du säga att du är just nu?
- Jag är jättelycklig. Lever livet så som jag vill ha de och tar varje dag som den kommer!


Härliga frågor jag fick av er, och de var kul att få svara på dom.
Hoppas svaren duger!. :)



Som guld i munnen..

Har precis ätit middag. Jag började laga middag vid 3 och blev klar vid 6 tiden!. :) tog sin tid men de var de värt.. Jag gjorde en: köttgryta med kantareller och rotfrukter.

Efter jobbet så gick jag ner och köpte en stor bit, 1 kg högrev som jag delade upp i "tärningar" och brynde på i en stekpanna med smör, salt och peppar. Sen hällde jag över köttet och "saften" i en gryta och tillsatte 4dl matlagningsvin (fins både i varuhandeln och på systemet), 1-2dl vatten samt 4tsk soja.. Låt allt koka på svag värme i 1½-2 timmar.






Hacka silverlök, purjulök och palsternacka i bitar. Behöver inte vara finhackat. tycker själv att det är godare med lite större bitar i just grytor!. bryn allt i smör på låg värme.




Blanda 5dl grädde med 3msk mjöl och tillsätt de + grönsakerna  i grytan.
Tillsätt mer salt, peppar, soja och rosmarin efter smak. (rosmarinen är inte ett måste, men jag älskar att ha färsk rosmarin i maten). låt de koka på svag värme i ca 20 min!.
De kan behövas tillsättas lite vatten under koktiden beroende på vad för grädde du använder. Själv använde jag hälften vispgrädde, hälften matlagningsgrädde. Så fick tillsätta 1-2dl vatten efter halva koktiden för att inte få en alltför krämig konsistens.



Nu är de bara att tilsätta kantarellerna och låta grytan koka yttligare 30 min.
Fick använda mig av burkkantareller. Om de finns några i grönsakshyllan nu på året, så skulle jag inte vilja köpa dom. (hur besprutade är dom inte då?).. Men dessa burk-kantareller är mycket goda och saftiga, så de funkar minst lika bra..

En smart sak är att torka kantarellerna du plockar på hösten och försluta dom i en lufttät burk. Då är de bara att steka på dom lite och sen tillsätta dom i matlagningen året om!
.
Detta smarta tips har min älskade mamma lärt mig! :)





Servera grytan till kokt potatis, Klart!



en sån där frågestund..

Ser att på många bloggar har dom frågestunder,
så kan vell testa de jag me! :)

Så nu får ni fråga på om de ni vill veta om mig!. :)


spänningshuvudvärk..

Billys pizza är så gott!. sitter nu och trycker i mig de, då jag inte har orkat gå ner till ica och handla!. Inatt kunde jag inte sova. drömde kanske 10 olika drömmar, vaknade hela tiden och var så varm.. När jag väl skulle upp och gå till jobbet så dunkade de i hela huvet, Så fick tyvärr sjukanmäla mig..
Nu har jag vilat hela dagen och de känns mycket bättre. I morgon måste jag till jobbet då jag öppnar!.

Har försökt att fixa lite med min design på bloggen. Vill göra om min header. trodde jag hade en bild som skulle sitta bra, men den var tyvärr inte den bästa. Så ska försöka ta en ny bra bild så fort man känner sig lite fräsch ! ;) hehe..

Nu tänkte jag faktist läsa februari nr av SOLO som jag fick hem i brevlådan häromdagen!.. se om man kan få lite inspiration av allt mode!. :)



varför vill inte kommentarerna sparas?..

Vill bara tala om att ibland när jag svarar eller skriver en kommentar i någons blogg, så dyker den inte upp/sparas!. (då den inte behövs accepteras av bloggaren först).

Vet inte varför det är så, men jag svarar på alla kommentarer jag får, så om du inte har fått något svar så är de för att de är något krångel!.

Nu ska jag göra chokladfondue! :D

måndag den 17 januari

Sitter bänkad framför tv'n och har precis stoppat i mig en stor portion chili con carne. Tror jag och andrés äter de minst 4 gr i månaden!. så gott och lättlagat! :)

Idag har de jobbats som vanligt! Har sorgligt nog haft spänningshuvudvärk hela dagen, som tyvärr ännu är kvar.. Men hoppas de blir bättre över natten!.

Nu ska jag fortsätta och mysa i soffan med andrés och kolla på film. och om en stund ska vi göra lite chokladfondue med frukt!. :) yummie!.


två bilder på hur jag såg ut igår när jag hade kommit hem efter en heldag med mamma!.




dagens middag - en sallad i regnbågens färger..

Idag så blev de sallad med tonfisk till middag!.





Ingredienser:


ruccola
romansallad
tomat
rödlök
champinjoner
paprika
avokado
mango
oliver
tonfisk
solrosfrön
basilika






Till salladen hade vi ett mörkt bröd med fårost och såsen mango raja.

mums mums!.

En lyckad dag med mammsen..

Nu sitter jag i soffan och väntar på att de ska börja lite film vid 9 tiden.. 
Idag var jag iväg och kollade på bio med mammsen. Vart Änglagård - tredje gången gillt. Filmen var riktigt bra. Både sorgliga och skrattgråtande stunder!. Jag skulle rekomendera er att se den!.



Jag och mamma han shoppa och fika lite innan bion. Mamma köpte lite underkläder och maskara, till både henne och mig!. Tack mamma! :)
Jag hittade även ett par "kostymbyxor" med lite högre midja. har ju ett par liknande med mönster, Men dom sticker ut så mycket. Så dom känns lite för fräsiga att andvända till vardags.






Tack mamma för en trevlig dag! ♥

good morning allesammans..

Sitter i soffan och myser med massa skvaller och modetidningar. kollar på Asterix och lyssnar på hur Wilma spriger runt här som en galning och leker!. Skruttfia..  Tror hon är lite arg på mig, för hon är så rastlös nu när hon kommit hem igen!. När vi bodde hos mamma och pappa så kunde hon ju både gå ut + att hon kunde leka med nisse.  känner mig lite dum faktist :/. Så igår började jag tänka om jag skulle se om wilmas mamma kommer få en ny kull snart!. Hon kanske skulle bli lite gladare om hon fick en kompis/syskon..

Idag står bio med mamma på schemat. Vi har inte riktigt bestämt oss vart vi ska gå. Sergel eller kista.. Mne vi får se. kul ska de bli i allafall! :).

Nu ska jag ta och fixa frukost och sätta igång och fixa mig lite! :)


Nu vart de plötsligt söndag..

Nu ska jag ta och kolla lite på film, sen blir de hopp isäng!. I morgon ska jag gå på bio med mammsen, så de kommer bli skoj!..

Lite bilder på hur jag såg ut idag. Myste med min pälsjacka, halsduk med huva, svarta stuprörs-jeans, militärkängor/boots, pastellblå blus och massor med ringar såklart! :)

God natt och sov så gott!



Lördag den 15/1-2011

Sitter i soffan nu, helt trött i huvet!. Kom precis hem från andrés kompis Daniel. Vi var där och spelade wii med hans flicka och lite andra vänner!. Var jätte trevligt. Men både jag och andrés är helt slut efter gårdagen, Så nu är vi hemma igen! :)

Här kommer lite bider från gårdagen: Min kära kusin och 3 vänner till kom över, Vi lyssnade på musik, dansade, försökte lära min kusin att dansa dancehall vilket inte var de lättaste ^^ haha. Kul hade vi i allafall!.

Nicklas (kusin) & jag.


Nicklas, danne & Andrés.


Nicklas & maria (nicklas lär sig dancehall)


Andrés & Nickas.


Jag & Maria.


En trött liten wilma.



Jag hade på mig:
Mönstad blus, skinnbyxor & ringar i massor.



(kan bortse mina fina tofflor jag hade på mig på denna bild ^^)




Finbesök..

Om en stund kommer Andrés hem med pizza. Senare ikväll kommer lite vänner över. Vi ska dricka lite, lyssna på musik och ha de trevligt!. Så blir ett kort inlägg!.

Lägger kanske upp lite bilder senare! :)

Ha en toppenkväll alla kära!.

Blondie..

Köpte denna bok häromdagen. Tycker den verkar riktigt spännande, Så tänkte ta och börja läsa den ikväll! :)




info:

Som nyfödd är hon nära att bli lämnad i en snödriva. Som sjuåring blir hon våldtagen av en alkoholist i en trappuppgång. Som nioåring rymmer hon hemifrån och blir än en gång våldtagen av en långtradarchaufför som gett henne lift. Som tolvåring börjar hon sälja sin kropp till fyllgubbarna i Björns trädgård på Söder i Stockholm. Som trettonåring är hon fullfjädrad prostituerad i City och har en hallick som tar ifrån henne merparten av de pengar hon tjänar. Som tonåring blir hon snart grovt kriminell och utnämns av pressen till Sveriges gangsterdrottning. Hon kommer att tillbringa sexton år av sitt liv på olika institutioner, alltifrån flickhem, ungdomsvårdsskolor och psykiatriska kliniker till slutna avdelningar på såväl mentalsjukhus som kvinnofängelset Hinseberg.

Hon heter Birgitta Blondie Andersson och har levt ett liv som de flesta människor inte kan föreställa sig ens i sin vildaste och mörkaste fantasi. Om detta liv i fattigdom, förnedring och fullständig utsatthet berättar hon osentimentalt och med kärv humor i Blondie. Det här är på samma gång ett skakande tidsdokument, ett gripande kvinnoöde och en paradoxalt upplyftande skildring av närmast ofattbar mänsklig styrka. Blondie är Birgitta Anderssons första bok.


datorkris!..

God kväll alla kära!..
Har precis kommit hem från jobbet och passade på att blogga nu när inte mannen är hemma!. Tyvärr så blir de mindre bloggande för min del nu när vi delar på en dator.. Hans dator har slocknat helt, så vet inte när han kommer att få igång den igen!.

Ikväll hade jag tänkt att fortsätta måla såklart. Ska ta och försöka få tv-bänken vit. Ska måla den under kvällen så den får torka under natten!. Tar ca 6-8 timmar för färgen att torka!. de är så sjukt roligt när man ser hur bra recultatet blir!.
Igår så kom min kära vänn Gabriella hit, hon tyckte jag hade fått de riktigt snyggt här hemma!. Skönt att bruttan äntligen är frisk!. Hon har legat sjuk i flera veckor, så vi har inte setts på ett tag!.

Idag satt jag och funderade lite på vad man kan göra med mina nitar jag köpte för ett tag sedan!. Min bikerjacka jag har är redan tillräckligt ball, så den kan vara som den är! ;) haha. Har ni något tips, Kan man kanske ha nitar på något "annorlunda" plagg?.






Full rulle på mig..

Jag bara städar, möblerar om, springer upp och ner från källaren, målar och fixar!. :) det är full rulle på mig nu så känner inte för att sitta vid darorn!. men ni ska bara se hur fint de blir här hemma! (klart ni får se sen när allt är klart). Annars så har jag jobbat idag. Första dagen efter julsemestern. :)

I lördags så var jag ute med min kära Natalie.. vi hade sjukt roligt. Vi Dansade och skrattade luften ur oss!.
Jag hade på mig den lilla svarta, transparent blus, röda läppar och ringar i massor.








Nu ska jag mysa i soffan med min kissekatt och pojke, sen så är de dags att sova!.

morgontrött..

Sitter i soffan invirad i en filt med datorn i knät.. Har inte sovit så gott inatt, så känner mig riktigt trött i huvet!. Kanske för att jag igår satt och pysslade ända in i småtimmarna!.

Ikväll så är jag medbjuden till en utekväll med en vän och hennes vänner!. Just nu känner jag för att sova hela kvällen. Så får se hur partysugen jag känner mig senare. :)


Kan visa vad jag satt och pysslade med inatt!.

Jag gjorde ett eget "kakfat" med hjälp utav 3 tallrikar och 2 glas.
dessa tallrikar och glas var några udda som jag sparade vid min köksrensning.

Började med att limma ihop dom i etapper med hjälp utav karlsons klister!.







Sen så målades konstverket med vit färg och en stöppelsvamp.








Man behöver inte andvända den till endast kakor. Du kan som jag ha ett stort ljus på "toppenplan", eller torkade blommor, godis, smycken, små värmeljus (kolla så färgen du väljer är värmetålig om du ska ha den till ljus)..

Bara att använda fantasin.. :)


Nu ska jag äta lite frukost och sen springa ner till frisören och klippa till mitt hår!.

Mer kreativitet från min sida..

Äntligen kunde jag sno åt mig min egen dator!. Andrés dator har gått sönder, Så han snor hela tiden min.. kanske därför de inte blivit så mycke bloggande!. :) Min bortförklarelse..

Idag har jag städa ännu mer. Känns som de är de ända jag gör just nu!. haha. Sen har jag även vart yttligare lite kreativ idag!.

Jag tar och visar de i bilder, steg för steg:


Före:
Ni ser att under dom nyuppsatta hyllorna är det ett ganska tråkigt "tomrum", med wilmas mat och matskålar. Så jag fixade till de med linnetyg och en snygg låda.


1. Började med att klippa ut en passande längd och
bredd på tyget utav en gammal gardin.



2. Strök och fållade upp tyget för att få till en snygg kant.





3. Sydde förhand på små "hundöron".





4. skruvade upp 2 krokar på vardera sida av bänken. I de satte jag ett "rep" som jag hade flätat med 3 längder av tyget (svårt att förklara med ord, haha).



Recultatet.




wilmas mat fick ligga i denna fina låda (inköpt från ikea).


Det hemliga projektet..

Idag har jag och Andrés rensat ur heela köket. Vi har torkat rent alla lådor och skåp inifrån och ut, slängt massor med prylar och matvaror och skrubbat för fulla muggar!. Har nog aldrig sett dehär köket så rent! :)

Är även klar med de nya hyllplanen i köket.. Kan säga att jag är riktigt nöjd!.










Sen till mitt hemliga projekt..

Lampan som jag har pysslat med ett tag nu är äntligen klar, Tror jag haha. det är fortfarande lite glest mellan kristallerna, så jag funderar på att lägga till några!..

Det är en.......hemmagjord kristallkrona!.







Tycker den vart ganska söt. :)

Så mycket kvar..

Sitter i soffan och har precis ätit.
Idag har jag hållt på att fixa och dona en massa, Men är inte klar med hälften än!. Men kan säga att de blir fint här hemma. Så när jag är klar med allt så ska ni får se hur de blev! :) .. Nu ska jag fortsätta städa och fixa!.


Ett litet tips som jag har lärt mig av min mormor:

En smart sak att göra är att frysa in köttfärsen i flera påsar än att stoppa in hela paketet i frysen. Jag delar upp köttfärsen i påsar på ungefär 400g (blir ungefär 2 stora portioner vid matlagning som räcker för mig och Andrés). Jag plattar till påsarna och lägger sedan in dom i frysen.. Bra på så sätt att man har rätt mängd i en påse + att den tinar mycket fortare!. :)


Ljuskandelaber..

Nu har jag packat upp och skruvat ihop ljuskandelabern jag köpte häromdan!.

Tycker själv den är riktigt läcker!.





Trött och sliten!

Nu är de första gången jag sitter still idag!. Jag, mamma och pappa åkte hemmifrån vid 11 i förmiddags med alla grejer. Nu står allt utspritt i hela lägenheten, Vilken röra!!. Just nu är jag trött och har ont i huvet, så kände att de va dags för en paus!.

Har precis målat klart 3 hyllplan och målat konsolerna som pappa hjälpte mig att sätta upp i köpet. Så imorgon när allt har torkat, så ska hyllplanen upp!. Så då får ni se recultatet!. :)

Än sålänge ser de ut såhär. :)

 

Nu ska jag fortsätta och plocka upp grejer!.


Packat och klart..

Idag har jag haft fullt upp med att packa och fixa, men nu är de klart och allt ligger i sisådär 10 papperspåsar och väskor!. haha. :)

Så i morgon ska jag och wilma flytta hem igen!. Nisse kan jag tyvärr inte ta med mig då han är så gammal. Han har bott hos mamma och pappa i 12 år, och man ska försöka undvika att låta gamla katter flytta till nya hem och miljöer. (om man då inte flyttar hela familjen) Men nisse känner inte Andrés så bra och han är så kinkig och rädd av sig, så han skulle få hjärtinfarkt av de!. Min gamla tjockis ♥



Nu ska jag fortsätta och mysa i soffan med mamma och pappa. För i morgon blir de fullt upp! :)


(Datorn är väldigt seg just nu, så jag svarar på kommentarer senare ikväll eller i morgon)

3 januari 2011

Sitter här och kollar på Tyra show. Som handlar och sex och sexfantasier idag. Är intresant och härligt att så många kvinnor och män vågar öppna upp sig om deras vildaste fantasier!. :)

Ber om ursäkt att jag inte bloggade någe igår. Var tyvärr inte på mitt bästa humör!. Så kände inte för att sitta och skriva.. 

Men var iväg en stund igår med mamma och kollade på mellandagsrean. Köpte med mig ett linne, en snygg ring och en ljuskandelaber i silver!. 






Ni får se en bild på ljuskandelabern sen, då jag inte har satt ihop den än!.

Nu ska jag sätta igång och packa mina saker hemma hos mamma och pappa. För kanske ikväll eller i morgon, så ska pappa hjälpa mig att köra över mina kläder och prylar till Andrés och min lägenhet.

nyårs löfte?

Hade du något/några nyårslöften igår?

Mina löften löd såhär:

* Jag ska inte ta någe skit och jag ska stå upp för mig själv.

* Skaffa mig ett heltidsjobb.

* Ska leva livet så som jag vill ha de.

Nu får man se om man kan hålla sina löften också!. :)


God natt och god fortsättning på er alla!.

Min lista om 2010..

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag flyttade faktiskt hem igen.

 

2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, jag lovade mig själv att stå upp för mig själv, och de gjorde jag till en viss del!

 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, Min sysling och hans flicka fick lilla Sebastian.


4. Dog någon som stod dig nära? Som tur är så behövde jag inte va med om att någon dog!.

 

5. Vilka länder besökte du? Inga tyvärr. Skulle ha åkt till barcelona, men vart inställt pga flytt!.

 

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Ett fast jobb skulle jag mycket gärna behöva!. Jobbar just nu bara halvtid/när jag behövs. Så ett fast jobb skulle kännas lite säkrare. Sen vill jag mycket gärna vara och känna mig lite mer lycklig 2011 än vad jag gjorde 2010.

 

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Köpte ju wilma, men kan inte komma ihåg de exakta datumet!.

 

8. Vad var din största framgång 2010? Haha, oj!. Framgång?... De vet jag faktiskt inte.

 

9. Största misstaget att finnas där för någon som inte visade uppskattning!. Låt aldrig någon ta dig för givet säger jag bara!.

 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, har haft influensa och en virusinflamation i kroppen som jag hade riktigt svårt att bli av med!. Sen har jag tyvärr en infektion i kroppen nu som jag försöker bli av med..

 

11. Bästa köpet? Wilma såklart!.

 

12. Vad spenderade du mest pengar på? Wilma, haha!. Sen har jag shoppat ganska mycket kläder och prylar den senaste tiden!.

 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina kära vänner som alltid får mig på bra humör!.

 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?.. Melissa horn - kungsholmens hamn - jag kan inte skilja på, Rasmus seebach - engel, Hinder - lips of an angel - without you, Oskar linnros -  från och med du - Din mamma - Debut.... Och många fler!.


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Tråkigt nog ledsnare..

 

16. Vad önskar du att du gjort mer? Stått upp för mig själv!.

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tagit massa skit från människor!.

 

18. Blev du kär i år? Ja, vart nykär igen efter många tråkiga händelser.

 

19. Favoritprogram på TV? Oj, nu måste man ju komma ihåg alla!.. True blood, hollywood fruar, Äntligen hemma, top model, leila på landet.. och många fler, Har lite hjärnsläpp här ;) haha

 

20. Bästa boken du läste i år? har nog inte läst någon bok. mest noveller..


21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En kamera och presentkort på Ikea!.

 

22. Något du önskade dig men inte fick? Nej, inte va jag kan komma på.


23. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? på min födelsedag jobbade jag, sen så spenderade jag den med familj. Men några dagar efter min födelsedag hade jag en hemmafest med vänner!.


24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Oj, ja mitt år skulle nog ha blivit bättre om jag hade litat på mina instinkter tidigare än jag gjorde. då hade jag nog inte kännt mig ledsen i så många månader.


25. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? skulle nog beskriva den som enkel och egen. har på mig lite efter humör!. om jag är trött och sliten så blir de oftast tights och någon enkel tröja. Men om jag är glad och pigg så kan de bli någon kjol och topp eller något mer "fixat".

 

26. Vad fick dig att må bra? Min mamma och mina vänner.


27. Vilken kändis var hetast 2010? De är vell min idol jessica alba såklart!.

 

28. Vem saknade du? Den riktiga A.

 

29. De bästa nya människorna du träffade? Sara, nathalie och många fler.

 

30. Planer för 2011? Leva livet så som jag vill ha de!!.



1 januari 2011 - Gott nytt år allesammans..

Tack för en lyckad nyårsafton!.

Jag och Andrés mötte upp min kusin Frida hennes kille Robert och Hanna en kompis till frida. Vi åkte ut mot nockeby hem till Fridas kompis som hade fixat hem lite folk till honom. Vi spelade kort, de kända spelet fuck the dealer!. Ett drickspel som gör att man får dricka ett antal klunkar öl/cider/vin eller vad man nu dricker om och om igen!. Spelet går vell ut på att "fucka" den som delar ut korten och få han att dricka mest!. svårt att förklara, men kul är de!. haha! :)

Kom hem ganska sent inatt. Runt 4 kanske. Så idag känner jag mig inte speciellt pigg!. Nu ska jag fortsätta och se på polisskolan och lata mig i soffan!.

Hade föresten på mig min nya svarta långlänning, stort halsband i silver, ringar på alla fingrar och en svart kort kavaj!. Tog tyvärr ingen bild på hur jag såg ut!. Men kändes bra och fint! :)


Juste!. Mitt hår vart aldrig blont!. Skrev innan att jag såg ut som en morot i håret efter första blekningen!. När jag skulle bleka mitt hår igen så sved de och gjorde så ont i hårbotten, så jag klarade inte av de!. Så sprang i panik tillbaka till ica och köpte brun hårfärg och färgade tillbaka till de vanliga!. Tyvärr ingen lycka denna gång!. Men kanske tar och blir blond en annan dag hos frisören!. :)

RSS 2.0