me and only me



helgen i bilder












nytt




Fredagen

Igår efter jobbet åkte jag in mot stan och mötte upp Andrés vi gick runt och kikade lite och jag fick med mig hem ett par klackar och ett par shorts! :) efter det fick vi till sjätte tunnan i gamla stan. Ett av mina favoritställen när det gäller mat, miljö och stämmning!. Det är en medeltidsbar/resturang. Så dom serverar malt och annan medeltidsmat som man äter med händerna.

Låt dom halvtaskiga mobilbilderna tala för sig själv!






Tycker att även du ska prova äta deras fantastiska mat, med händerna såklart ;)

Jag åt hounungsglaserade revbensspjäll med senapssås och surkål!

wayne´s coffee







Idag kom jag ifrån jobbet vid 16. Då åkte jag in till stan och mötta upp maria och shafik för lite mat och fika på wayne´s. shafik var tyvärr tvungen att dra efter vi käkat. Men jag fick en fin bild på maria när hon skulle hugga in på fikat!. Köpte även en hatt idag på beyond retro, som ni ser på bilden!.

Kram!

Tisdag igen..

Har precis ätit en sen middag. Maria var över i dag med och åt, samt Andrés och hans jobbarkompis Nicklas. Idag vart det hemmagjorda köttbullar, fiberpasta, färsk sparris & ärtor! :) gott och enkelt!

Har faktiskt inte så mycket fantasi i mitt skrivande idag. Har vell somsagt haft en helt ointressant dag idag! ;) haha

Nu ska jag i allafall krypa ner i soffan med wilmabus och kolla på tv!

Grönsakslådan jag byggde på balkongen

Före:



efter:



I lådan har jag planterat:
Tomater, majs, bönor, rädisor, rödlök, sallad, morötter samt chili.


Materialet till denna "låda" köpte jag på K-rauta.
Furuplank, oljefärg, 90¤ vinklar, damm/planteringsplast, 250 liter jord, skruvar, frön, vattentåligt klister/tejp (för skarvarna). Detta kostade mig ca 1300kr :)


13 juni

Sitter i soffan efter en underbar middag!.
Mina två underbara vänner Jennifer och maria var över och åt middag!. Jag gjorde min mumsiga indiska gyta. men denna gång hade jag kyckling istället för lamm! vart super! :)

Annars har dagen bestått utav massor med jobb som vanligt. Men som tur känner jag mig inte illamånde eller utmattad idag. Vilket är skönt!.

Som ni vet så mådde jag i mer en 1 vecka. Så tillslut tog jag beslutet att ta ett graviditetstest för att se om illamåndet kunnde bero på något annat. Men jag var ej gravid. Visste faktiskt inte om jag skulle vara glad eller ledsen?. lite tankeställande :) hehe..



örhänge

Gjorde här om dagen detta örhänge av ett halsband som inte andvändes!.



Så har du gamla halsband/armband eller annat fint liggande hemma i badrumsskåpet. Så pyssla ihop det till örhängen med hjälp utav en kedia eller något annat slags band!

kusinens studentfest!







Jag och min andra kusin Nicklas njöt av soluppgången vid 4-5 tiden i stan på lördagsmorgonen!



me


Torsdagen den nionde juni tvåtusenelva

Nu känner jag mig lite bättre i magen efter att fått i mig lite av min hemmagjorda sushi. ;)
Jag hade ju planerat att göra sushi igår, men vart så stressad. Så stoppade bara i mig två mackor innan jag rusade till bussen! (hade en toppenkväll)

Men idag fick jag äta själv, då andrés är ute och äter med jobbet. Så då passade jag på att göra sushi. tror faktiskt det har blivit en utav mina favoriträtter!. Har du någon favoriträtt?

Så nu har jag suttit på balkongen och njutit av kvällssolen, läst Elle och ätit gott!





Avslagen cola = bra för magen?

Sitter här och dricker avslagen cola, de sägs ju att de ska vara bra vid illamånde? eller?



onsdag...

Sitter framför datorn och i bakgrunden spelas black sabbath på vinyl!. Om en stund ska jag stoppa i mig lite mat och efter de ska jag röra mig in mot stan för att möta upp maria och några vänner som är på besök från irland för en utekväll. min kväll kommer inte bli så lång då jag ska upp och jobba i morgon vid 8. ;)

skulle innan åkt till min vän elins studentmottagning, men fick tyvärr jobba över. Så kom inte hem förens för en liten stund sen, Men jag hoppas din kväll blir toppen gumman! <3

Nu ska jag försöka slänga ihop lite sushi!



sjunde juni tvåtusenelva

Alldeles stax ska jag krypa ner i sängen!. Denna dag jobbade jag nere på förskolan och efter de gick jag hem. Skulle ha åkt till verkstaden. Men jag har mått illa hela dagen så jag gick hem och vilade istället. Nu känns de lite bättre, men fick tyvärr inte i mig så mycket middag! :/

Hoppas ni haft en bättre dag!


två bilder från piratfesten i fredags!



Tillbaka

Hej min kära vänner!.
Har inte bloggat på en vecka sisådär. Då min bästa kompis blev lämnad av sin sambo i måndags. Så jag har hjälpt henne med packning samt varit med henne dom senaste dagarna och har då ej haft tid för att sitta vid datorn! (vännerna kommer först såklart). sen så har jag haft fullt upp med jobb (ja även på röda dagar), samt fixat en massa här hemma!
Men nu sitter jag framför datorn och glor, så kan passa på att blogga igen!

Ja de har hänt en massa denna vecka som sagt. Jag har shoppat ganska mycket ;) man måste ju få unna sig lite! hehe. Samt att jag har varit på piratfest i Rålandshovsparken (rålis). Jag har byggt en gigantisk blomlåda på balkongen där jag nu förvarar alla mina grönsaker. Sen så har jag jobbat och jobbat!

Nytt i garderoben!










RSS 2.0