Music

Syster sol
September - mikrofonkåt

min helg i bilder..


God morgon mitt vinterland!

Ligger hemma i soffan, sjuk igen :( . Vart förkyld i helgen och har inte sovit så bra. Inatt så sov jag jättedåligt, då min näsa var helt igentäppt och snoret bara rann! usch.. så jag vart hemma idag!
Den här helgen har jag haft så mycket för mig. förberedelser för mitt födelsedagsfirande, middagar och mycket annat. Så jag har inte haft någon tid för datorn. igårkväll var mina bröder, Cecilia (min ena brors flicka) och Cecilias son Anton här för att fira mig på den riktiga födelsedagen ;). Vi åt mammas goda mat och hade de trevligt!.
Cecilias blogg

Dan före dopparedan, eller kanske födelsedagen?

god morgon!.
Ligger här utslagen i soffan och kollar på Harry potter och hemlighetens kammare!.
Igår var som sagt några i min släkt över och firade min födelsedag (fyller år i morgon 29/11), hade lagat middag för kanske 25 personer och vi var runt 15. Så de vart jättemycket mat över. Så nu får man nästan lite ångest när man kollar i köket, och de finna såå mycket mat kvar!.. bjöd på kycklingsallad med bullgur, hemmagjort tsatsiki, sås med timjan, citron och vitlök. och till efterrätt: fruktsallad med vaniljglass!.
Men de var mycket trevligt, Och jag fick jätte fina presenter! (lägger upp en bild sen)
Nu ska jag stoppa i mig lite frukost, och göra en smoothie av fruktsalladen som vart över från igår. :)

födelsedagsfirande med släkten idag!

Ikväll kommer några i min släkt över på middag och fika för att fira min 20 års-dag. Så nu måste jag sätta igång att fixa & dona!.
Så bloggar och svarar på kommentarer så fort jag får lite tid över! :)

Min upptagna fredag!

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Så de var därför de inte vart någe bloggande!.
Hade en riktigt lång dag på jobbet igår, efter de for jag hemåt för att handla tills idag (lördag).
på kvällen mötte jag upp andrés för att gå ut och äta. Vi hamnade på en english pub i fridhemsplan. blev plankstek och ett glas vitt till middagen!. Ett riktigt mysigt ställe faktiskt,  men mycket folk!


It's already Thursday!

Kan börja med att säga att veckan har gått så himlans fort!.. It's already thursday :D. De gillas mycket, för i morgon börjar ytterligare en ny helg!.

Just nu sitter jag vid datorn och kollar/letar efter lite recept. Har middagsbjudning för släkten på lördag. (Jag fyller 20 år på måndag den 29/11). Så jag försökar hitta lite recept på olika sallader med pasta, bulgur, quinoa eller något annat gått. Så har du några bra recept så länka gärna! :).

Var och handlade för en stund sedan, så snart ska jag sätta igång och laga lite middag!.




Bildkälla

Fick med mig en "gammal goding" hem från affären!. Hubba bubba. Smakar bara sötningsmedel och socker, Men man känner sig liten igen när man går där och blåser stora rosa bubblor!.


Thank you sweetheart..

 

Kolla vad Andres kom hem med, en söt kladddkaka!.

Nu vart min kväll genast mycket bättre. ♥


En seg och tröttsam onsdag!.

Idag känner jag mig inte på topp!. Har varit så trött hela dagen och nu känner jag mig bara så nere. Hade lämnat intresse på en lägenhet, och var utvald bland dom mest intressanta. Men nu verkar de inte som att killen tänker höra av sig. Så då får man fortsätta bo hemma hos mamma och pappa, med en resväg till jobbet på 1½ timme. Blir sammanlagt 3 timmar som jag sitter på tunnelbana, pendeltåg och buss varje dag!. :( Känner att jag behöver klaga lite!.

Men nu tänkte jag sätta igång och laga lite middag. Idag blir de potatis och purjulökssoppa!. Min absoluta favoriträtt!. Så får se om jag känner mig lite gladare efter de. :)





Igår så fyllde min mamma 46 år! Grattis igen mammsen. <3
Vi var på middag hela familjen och hade de jätte trevligt!.

Så de var därför jag inte hade någon tid att sitta vid datorn och blogga!.

En lärorik måndag..

kom hem för bara en stund sedan efter en lång dag på en föreläsning om barn och stress - relationskompitens för pedagoger med jobbet. De var riktigt intressant, och känner att jag är full med nya lärdomar. känner nu att jag har fått en härlig träsmak i rumpan efter att ha suttit på en stol från 8-16 :)
Köpte med mig en bok hem : CYBERUNGAR - eller vad barn verkligen behöver. En bok om mognad utveckling och barnens verkliga behov.

Promenad i kylan.

Har precis duschat och tagit på mig myskläder efter min långpromenad!.
Snart ska jag börja fixa mig lite.. Ska åka med familjen hem till min farfar på middag, Sen får vi se hur kvällen slutar. Men tror även lördagen blir en lugn hemmakväll! :)
Ciao!

breakfast..

God morgon i vinterkylan!.
Har precis fått i mig lite frukost. Sitter nu och kollar ut genom fönstret på all halvsmält snö!.
vill ha mycket snö och en skinande sol!. ett riktigt vinterväder!.
Men nu ska jag sätta på mig träningskläder och ta en långpromenad!

finally it's friday

Vaknade precis från min lilla tupplur. Var så trött när jag kom hem från jobbet så jag somnade på soffan!. så skönt att sova en stund!. Ska om en stund möta upp Natalie så ska vi gå och handla. vi tänkta laga lite middag och mysa vid tv'n. Sen får vi se om vi orkar röra oss ut, eller om de blir en hemmakväll i soffan!.
Idag är jag inte på dåligt humör iallafall, Men kanske för att de är fredag! :P haha. ska bli skönt att ha helg, Känner mig helt slut efter veckan!.
Denna blid och många fler kan du hitta på denna hemsida. Finna många härliga bilder att beställa hem. Kanske blir de en snygg tavla hemma hos dig!.

18 November 2010

Jag tycker det är så härligt med all snö ute. De må vara kallt, men de finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder ;) haha.
Kom precis hem från jobbet så nu ligger jag och kollar på simpsons och gosar med Wilma..
Idag känner jag mig lite irreterad!. kan säga såhär. stör mig på människor som hela tiden ska försöka vara bättre och veta bättre än alla andra.. mogna till vettja!.
Men tillbaka till de bra. Nu ska jag sätta mig och bläddra igenom Ikea katalogen och få lite ny inspiration!  :)
Julgranen är redan uppe här i området!

Långpromenad i den kalla vinterkylan!

Nu ligger jag i min varma säng efter en långpromenad med Julia. De var faktiskt riktigt skönt och avslappnande. hade på mig ett underställ, fleeströja, vindtät jacka, joggingskor och mina nya träningsbyxor. (som jag nu såklart glömde ta kort på!). Men dom var riktigt bekväma och har påsydda reflexer, mycket viktigt nu i vintermörkret!.
Jag har bestämt mig för att de ska bli lite mer träning nu. I Somras så köpte jag en cykel, så då tränade jag 2-3 gr i veckan med en lång cykeltur. Men nu ska jag försöka gå ut och gå/jogga så fort jag har tid,  så man känner sig lite tränad i alla fall! :)
Nu ska jag läsa lite i Elle och sen är de sovdags! :)
Natti!.

17 November 2010

Ligger hemma i soffan och kollar på Paradise. Kom precis hem. Var innan hemma hos min bror och hans flicka Cecilia och kollade på deras nya fina lägenhet och busade lite med Anton :).
Om en stund så borde/ hoppas jag att mamma och pappa dyka upp med kina-mat, ska bli riktigt gott!!.
Lite senare ska jag gå ut på en promenad med min vän Julia som bor en bit ifrån mig. Har inte träffat henne på ett tag, så de ska bli mysigt. + att de blir lite motion också! :)
ciao ciao

vackra kvinna!

Nu sitter jag här vid datan igen och knäpper. Är hemma hos Andres just nu, men ska snart röra mig. Andres har åkt til Malmö på jobb business. Så ikväll ska jag hem till min kära Natalie på middag Och sen far jag hem till mamma och pappa.
Idag har de jobbats som vanligt, men dagen gick fort så de kändes skönt!

Här kommer en låt och en bild på min ena favoritartist. Hon har en sådan härlig röst och utstrålning, En otroligt vacker kvinna. Har lyssnat på denna låt väldigt mycket den senaste tiden, då jag känt mig ledsen. Kan säga att den passar in på mig och min situation precis!.



Melissa Horn


15 november 2010

Har precis ätit klart. Idag vart det chili con carne till middag. Supergott och lättlagat..

Idag har de jobbats hela dagen så nu är jag helt slut. Sitter hemma hos Andrés och kollar på top model och knäpper på datorn. ska snart slå på en film och fortsätta kvällen i soffan, sen blir de hopp isäng.

Fick med mig december-numret av elle hem idag. Så den får följa med mig in i sängkammaren vid läggdags så jag kan drömma mig bort!.


Härlig middag och gott sällskap!

Kom precis hem till Andrés efter en god middag hemma hos Andrés mami. Var riktigt trevligt och lika gott som vanligt!.
Nu halvligger jag här i soffan igen och knäpper lite på datorn. Snart så blir de hopp isäng sen upp och jobba i morgon!.





såhär såg jag ut idag.
osminkad och trött;)

Natti..


Cream cheese a´ la Elin

Cream cheese a´la elin:
( 2-3 pers)

2dl cream fresh
100-150g Feta
1 klyfta vitlök
Salt
peppar
timjan
rosmarin




Häll upp cream freshen i en skål och smula ner fetaosten. jag använder mig av "äkta grekisk feta av fårmjölk" från Fontana. Tycker den osten har en god lagom "stark" smak. Pressa i vitlökskvyftan och  Krydda efter smak & tycke med salt, peppar, timjan och rosmarin. Rör om ordentligt och servera!. (fungerar lika bra i maträtter som tillbehör eller dipp till Grönsaker.

Jag använde mig av detta recept igår till Bakpotatis. Serverade de med citronmarinerad kyckling, En tomatsallad och bearnaisesås!.

Testa gärna! :)





14 november 2010

God eftermiddag!.

Än sålänge har min söndag varit en riktig latdag. jag och Andrés har bara legat framför tv'n och latat. Vilket är super ;) . Men de dåliga är att jag har fått tillbaka min huvudvärk, så känner mig jätte trött.. Men vi får hoppas att den går över tills i morgon, för då ska de jobbas + att jag stänger!.

Vid 6 tiden idag ska vi hem till Andrés mamma och äta middag. Hon lagar helt underbart god mat. Så de ser jag fram emot!. Man kanske ska ha om nya byxorna på sig!.

Jag har ju tagit hem i princip alla mina kläder till mamma och pappa. Så har bara lite långärmade och myskläder kvar hos andrés, så inte något stort urval av kläder här nej!. (blir att rota igenom andrés garderob) Haha.


patterns and shapes makes beauty!






Byxor från MONKI - Ar helt kär i mönstret!.





skjorta från H&M - Även där ett mönster som jag fastnade för!.

(Inte den bästa kvaliten på bilderna)

En dag i kista galleria med min kära mamma!

Vid tolvtiden idag så mötte jag upp mammsen i kista för en shoppingrunda!. Och shopping vart det!. Vi flängde runt i nästan varje butik och hittade en massa fint!. Mamma köpte kläder till både sig själv och pappa, Och jag kom hem med två supersnygga plagg!. Vart även lite mat på Mc donald's! Ett stort + för en toppendag med mammsen. ♥

Nu är jag tillbaka i högdalen hemma hos Andrés. Vi har precis stoppat dagens middag i Ugnen!. Sitter nu och kollar på tv och latar i soffan, Ska snart sätta igång och göra sallad!.

Denna Kväll blir också en lugn filmkväll. Känner mig helt slut efter dagen, Så de ska bli skönt!. :)

Mr bean , Popcorn & Coca cola = Fredagsmys

Sitter Hemma hos andres och kollar på mr bean. Älskar den mannen!.
Vi har precis stoppat i oss mat, Vart spagetti och köttfärssås. Kanske inte någon fredagsmiddag, men gott vart det!. :)
Nu ska jag slå mig ner i soffan igen och fortsätta ha mitt fredagsmys framför tv'n!

Hoppas du får en trevlig kväll. inne som ute!.
;)



(En bild på min söta nisse ♥)


En varm säng, musik och en kelig katta.

Vaknade för en stund sedan. Idag känner jag mig lite bättre, I allafall när jag ligger ned. :). Tänkte snart fixa mig lite frukost och sen kanske sätta mig och fortsätta sy på min päls. Men har även lovat mamma att tvätta, Så vid 1 tiden far jag ner i tvättstugan!.

Min fredag kommer bli en lugn dag, tror även resten av helgen blir de. Känner att jag måste vila mer, känner mig fortfarande trött och sliten. tyvärr!.

Här får ni en bild på min nya frisyr. Klippte av mig håret för två veckor sedan, i princip allt hår!. Innan hade jag axellågnt hår, så de vart en stor förändring!.





Ur garderoben - Mina fem bruna favoriter



Min älskade jacka, som nu tyvärr är lite för tunn i vinterkylan..


Favoritväskan som jag plockat ut ur mormors garderob.


Dessa skor använder jag varje dag!.Dom är otroligt varma, bekväma och snygga.


Brillorna kommer på såfort solen tittar fram, Och skärpet andvänds flitigt till alla olika outfits.


It's the new one!

Första korta inlägget i nya bloggen!!  spännande :O haha!

Kan vell börja med att skriva att jag sitter fortfarande kvar i sängen som jag gjorde för 8 timmar sedan!. Är man sjuk så får man vara lat. haha
Måste nu måste jag nog fixa något att äta. låter som att min mage skapar motorljud för tillfället, så ska rota igenom kylskåpet efter något gott!..

Ska be mamma köpa med sig yoghurt hem. Samoa från yoggi är den absolut godaste yoghurten som finns!. Try it!




(ps.designen är inte riktigt klar på bloggen. Men fick ont i huvudet, så orkade inte fortsätta)

(MIN GAMLA BLOGGADRESS:
http://elinbroliin.blogg.se)

ELIN MARGARETA BROLIN

 

Elin Margareta Brolin heter jag.
Bosatt strax söder om Stockholm.
Lever tillsammans med min sambo och katt wilma.
Jag driver mitt egna lilla företag som designer och möbelsnickare.

Här i min blogg kan ni läsa de som
ligger mig varmt om hjärtat; Mode, inredning,
kreativitet, design, snickeri och mycket annat.
Välkommen!.

KONTAKT: [email protected]
[email protected]

FÖRETAG: http://ebdesignsnickeri.se

KAMERA: fujifilm finepix S5600

RSS 2.0