på toppen av önskelistanPå tisdag blir man 1 år äldre och överst på min önskelista står en ny kamera! Som vissa av er minns så gick min kamera sönder för några månader sen (hade kostat nästan lika mycket att laga den som att köpa en ny) Så nu håller jag alla mina tummar på att få en ny!Nu ska jag sätta igång och fixa mig lite då jag snart ska röra mig hem till Elin på födelsedagsmiddag! <3


Helgen och veckan..

Gjorde färdigt ett slagbord åt en kund, samt fick den levererad.
hon vart så nöjd, så de har glädjat mig hela veckan!

Mysigt hemma med julens första julmust och favoriten popcorn!


Ätit lunch på wayne's med en underbar vän!


Hjälpt min kära Maria i hennes blombutik!


Givit en sliten ring ett nytt utseende, matt silver!

Tjejkväll med julietta..

Igår for jag in till stan vid 16 tiden för att möta upp Julia! Vi hamnade på en medeltidsbar som kallas sjätte tunnan. Är mitt absoluta favoritställe. Som serverar mat och dryck som fans under medeltiden, samt att det känns som att man är i medeltiden när man är i den ganska mörka, men mysiga källarlokalen! Så är ni i stockholm, besök sjätte tunnnan som bebor sig i gamla stan!
En fotovägg med nära & kära..


Ägnade gårdagen med att göra en fotovägg! 

Fick i måndags hem bilder jag hade beställt från fujidirekt, man är aldrig helt säker på vad som händer med alla bilder i datorn och något skulle hända. Kände att jag ville ha bilder på mina nära och kära till en fotovägg samt ett album! (som jag ska göra sen, alla 150 bilder fick inte plats på väggen)

Ramarna jag använde till fotoväggen köpte jag på secondhand och kostade mig 200kr!

Retromässa i Münchenbryggeriet (tyvärr dåliga bilder med mobilkameran)

Fyndade ett par snygga örhängen!

Fågel / blombur & hjärtan på tråd

I förrgår när jag satt och pysslade med "ringträdet", vilket jag fick skruva upp i badrumsskåpet istället (den dubbelhäftande tejpen höll ej). Så började jag även att göra en fågel/blombur som jag nu har hängt upp i badrumet. Var nere på blomsterhandeln i morse och köpte hjärtan på tråd som nu så fint ska få slingra sig runt i buren! (luffarslöjd kallas det jag gör)


ringhållare av ståltråd


bock / bagge / ren - en rot som liknar ett vackert djur


örhänge...

Igår så gjorde jag detta örhänge av en gammal halsbandskedja och örhängen. Vart riktigt nöjd, och det är inte svårt!

Det du behöver är en kedja av något slag, örhängen med ögla, samt ringöglor.

Har du en halsbandskedia liggande hemma så finns det oftast ringöglor i vardera ände. För mig kostade det inte en enda krona att göra detta örhänge. Då jag återanvände smycken jag hade här hemma!

Va kreativ!

RSS 2.0