Tattoo


Carl Malmsten furniture studies - möbelkonservering

Är en lycklig tjej nu när jag kommit in på min dröm linje och skola! Nu får jag känna mig otroligt stolt över mig själv då jag lyckats komma in på en av Sverige mest kända design och praktiska skola! Yes yes yes!


Så jag spenderar min sommar och semester

Fiskat med C och fångat samt rökt min första fisk, gjort egen rabarbersaft som vart sådär härligt sur, grillat goda marsmallows, plockat stora buketter blommor, mysigt i kohagen och klappat på kvigorna och korna, plockat smultron, lagat massa god mat, badat med lilla Anton, byggt en utomhus duschkabin med min far, kollat på solnedgången, provat utklädnings kostymer och shoppat på beyond retro med min kusin, köpt en ny randig kavaj på beyond, varit med mina underbara vänner, haft filmkväll på regniga sommarkvällar, druckit hemmagjord varm choklad en regnig dag, ätit sushi på gräsmattan vid norra bantorget, kollat på speedway, druckit vin och läst elle, myst på uteserveringar och ätit god mat i sommarsolen, satt vid brasan med C och spelade kort en regnig kväll,  fått besked om att jag kommit in på Carl Malmsten furniture studies där jag ska plugga möbelkonservering Glad tjej!! och gosat med min älskade katt Wilma... Lite så jag spenderar min semester och sommar!


Skogspromenad

Lite mysiga bilder från en lång skogspromenad med C med min fina Douglas!


50-tals

Strax efter midsommar var jag och faniljen och besökte ett 50-tals café som en tjej öppnade bara en hit bort från där jag har mitt landställe! (horndal, dalarna) Det är så otroligt mysigt och där passar jag verkligen in! Söta lilla katten maja strosade runt och strök sig mot bordsbenen.Och den enorma räkmackan jag åt satt också riktigt fint i magen!


Krångel, men nu midsommar del 2

Jag är såå trött på blogg.se! Senaste veckorna har ju appen krånglat! Eftersom jag bloggar genom telefonen då min dator kraschat så har det inte gått att blogga! Konstant har de varit fel med bilduppladdningen eller att ens komma in på kontot! Less tjej!

Men nu verkar det fungera igen så får ge de ett nytt försök att visa hur jag spenderat/spenderar min sommar :)


RSS 2.0