god morgon!

Har precis vaknat då detta blir min sista sovmorgon! för i morgon börjar solan, ghaa va jag är nervös nu!
 
Ska stoppa i mig frukost sen åka med mamma (övningsköra) till min verkstad och hämta upp lite prylar, samt titta på ett jobb! hem å tvätta och sen möta upp christoffer sm idag flyttar till stockholm! tror han pratade nått om att han ville att vi skulle göra hemmagjord sushi , så de blir nog trevligt! sen blir de hem en skaplig tid och sova (om jag kan somna såklart). 
 
lite insta bilder:
 
 

körsbär


snart dags för skola

Nu börjar jag känna pirret i magen. För nu på onsdag är det skolstart som gäller! Denna vacka blir ganska lugn och består mest av samlingar, träffa kamrater, genomgång av scheman och annan information. Sen tror jag även att vi skulle iväg på något museum också, kommer bli spännande! Men den riktiga skolstarten sätter igång nästa måndag, åååh!
 
Nu i helgen var jag och inhandlade de mesta jag behöver till skolan samt köpte mig en dator. vart en macbook pro som kommer funka utmärkt till pluggandet och företaget!
 
Helgen har bestått av utgång med vänner, kusin och storebror, mys hemma hos vänner. Och igår så blev jag hembjuden till oscar på mat där han, jag och ronnie åt god tacos på deras vis och hade filmkväll. Kunde inte ha avslutat helgen bättre! 
 

Sushi kväll med nostalgi

Sitter i soffan hemma hos Cecilia och vi är så mätta efter vår hemmagjorda sushi! Nu är det nostalgi i soffan då vi kollar på PeterPan med Antonbus!


Sara

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag börjar skolan! Så himlans nervös! Så idag har jag inhandlat lite material, block och pennor som jag behöver till skolstarten. Sällskap fick jag av min fina Sara! Vi kollade även runt på datorer, så till helgen så ska jag nog inhandla en dator om allt går rätt till!


Njuter av livet och sommaren!

Härligt väder, härliga vänner och massor att göra resulterar till att bloggen inte får så mycket tid! Känns lite tråkigt men på samma gång är de skönt att bara lägga ifrån sig mobil och dator och bara sysselsätta dig med annat! Har nu dom senaste dagarna/veckorna haft fullt upp med att bygga kök, planera ett potatisland, umgåtts med mina vänner, varit på landet, gått på marknad och samlat på mig massa plåtburkar och tittat på härliga gamla hattar, vart på raggarträff, fikat på 50-tals cafe, njutit av solen, plockat kantareller, gosat med hästen vigolill, vart på tryckerimuseum, gråtit ut då min morfar gått bort, pysslat med mitt egna, suttis i kohagen och tänkt, förberett mig för skolan, slingat håret på Anna, klappat lamm, vart sällskap hos frisören och mycket mer! Kan bjuda på lite bilder och jag ska försöka blogga lite mer! Men värdesätter ändå min tid med vänner och familj!


RSS 2.0