full rulle


Lördagens jättefrukost med min egengjorda ekologiska müsli..Efter frukosten kom min bror och hans Sandra och hämtade upp mig. Vi åkte in till norrtälje och mötte upp min andra bror och Cecilia! vi åt gott på resturang och satte oss sedan på bryggan vid åtellet och drack gott!
Där mötte vi även upp min kusin Nicklas och vännen Parvell.


Tog bussen från norrtälje och åkte in till stockholms c. Där mötte jag upp några gamla klasskamrater från gymnasiet. Vi gick bort och åt buffé och efter de så gick vi vidare till tempel bar där vi drack gott, snackade härliga minnen och kollade på eurovision!


mamma kom hem med jordgubbar idag.


härligt doftande liljekonvaljer pryder vardagsrumsbordet.

Eftersom det var mors dag idag så fick mamma en maträtt som hon tycker om att jag gör. Blev ugnsrostade rotfrukter med kyckling och vitlökssås med citron och citronmeliss! 


Mammas dag ♥


Ut och flänga..


Näst sista besöket hos farbrordoktorn

Idag på eftermiddagen var jag iväg till karolinska i solna och gjorde min sista hjärtundersökning. Allt verkar se bra ut! Nu hoppas jag bara på att snart få min operation gjord (ta bort en körtel i ansiktet)!

Fick göra ett hemskt fystest då jag sitter på en cykel med massa sladdar och skulle trampa i samma fart hela tiden under testet , men motståndet ökade konstant. Tillslut vart de så trögt att knäna låste sig nästan!
phuuu!

Innan jag skulle iväg till farbror doktorn så slevade jag i mig en skål med kvarg och färskpressad citron, mumma!

Vårfötter.. Smutsiga undertill men fint målade framtill!

Sitter på balkongen i den härliga solen med en varm katt nergosad i knät, Phuuuha så varmt! Inte bara jag som gillar att mysa i solen!

Nu verkar det äntligen som om det går att blogga i min telefon, som tyvärr inte fungerat innan! Jippiie!


Dom senaste soliga dagarna!


har varit på många härliga promenader under helgen, och den absoluta favoritplatsen är en bit från där jag bor. Görvelns slott i Järfälla kommun!


Hjälpreda under en speedwaytävling för 80cc som min pappa har ett stort ansvar för!

Det har ätits underbart god räksmörgås på ektorpets café på waldemarsudde tilsammans med min storebror och hans sandra, där min sysling är resturang chef!


Idag så cyklade jag och c ut till görvelns griftegård och plockade de nyuppkommna brännässlorna för att till kvällen laga nässelsoppa! och kliade lite på dom fina highland cattle korna som strosade runt i en av hagarnaFler i familjen var nyfikna på nässelsoppad då ingen av oss ätit de innan. Så båda mina bröder, cecilia och lilla Anton kom över för att smaka! Och efter maten vart det massa buuus, speciellt ville Anton busa med Christoffer!


Den vart riktigt god med en aning smak av spenat kändes de som och sådär härligt sommargrön vart den.

Sen så har de varit lite födelsedagsfirande av min kära vän Anna som fyllde 23 vårar, charader är så fruktansvärt kul!! matlagning med Jennifer och mys med andra vänner och familj! 


onsdagen i instagram

For in till stan vid tre tiden idag och hamnade såklart på Beyond retro, fick med mig ett par underbara shorts hem! Var ledig idag och känns skönt att ta helg redan nu!

I väntan på C så gick jag förbi min kära vänn maria som jobbar på spångbergs blommor på stockholms central. Hjälpte henne att snitta lite nyinkommna blommor!


Sen mötte jag upp denna karln! ♥


fem foton en blåsig måndag.

blommorna som i helgen fick inta balkongen och sprida lite vår/sommarglädje!

En utslagen wilmabus..


Lördagens efterrätt, gammeldags vaniljglass med varma hallon.

Med min hatt och ett blått kors intog jag måndagen.


Hur det står till

Som ni förstodd så blev det en tids pause från bloggen. Skulle kanske ha sagt till men var helt ointresserad av att sitta vid datorn! Jag har sen dagen jag va tvugen att flytta hem haft så oerhört mycket som har hänt. Har varit en hel del hos läkarn och förberett mig för den kommande operationen. Har en körtel som ska tas bort då den förstördes av borrelia infektionen jag hade. Tar så lång tid då jag har ett hjärtproblem och har aldrig haft en narkos innan, samt att jag har ett flertal gr fått hjärtklappningar så nu håller dom på att undersöka de. Men dom säger att det inte är någon fara med det!

+ att det har varit väldigt mycket med jobb och så, fast positivt!
sist men inte minst så kan jag säga att ibland är nog kärleken närmare än vad man tror. En person som jag har haft kontakt med som vän sen 2010 har kommit mig otroligt nära och fått en stor betydelse. Han är helt underbar som person och jag kan verkligen vara mig själv med honom och vi har massor gemensamt. Just nu bor han i den härliga staden göteborg och jag i stockholm. Men han har varit här å hälsat på och jag har åkt tilll honom vid två tillfällen. Nu väntar jag bara på att han ska ta sitt pick och pack och flytta hit snart, som faktiskt är planerat!  

En kväll i göteborg,

nyskapandeLite nyskapande av mig - uggleörhänge till min vän som älskar ugglor och ett kors till mig!

(blev en bloggpause ett tag då jag hade så otroligt mycket att ställa till rätta i mitt liv! Har hänt så mycket, både negativt och positivt)RSS 2.0