EN HÄRLIG VECKA I ÅRE!


Dumpad..

Dagen efter då jag var oerhört lycklig för mitt nya jobb vart jag dumpad! Andrés talade om efter 3½ år att han inte ville ha mig längre och att han hellre ville vara själv! Jag har såklart varit oerhört ledsen. Men efter några dagar började jag inse att jag faktist mår bättre utan honom. Vi hade tyvärr glidigt ifrån varrandra de senaste månaderna å han visade inget intresse för att ha en framtid med mig! Men som tur så har jag underbara vänner och bröder samt föräldrar som kom med skåpbil, hästsläp å personbilar och hjälpte mig att få med alla möbler så jag kunde flytta hem till mor å far igen!. Så nu sitter jag här hemma igen i mitt barndomshem och kan faktist säga att jag mår väldigt bra, jobbigt såklart att flytta hem efter att bott i mitt egna i 3 år! Men ändå skönt på sitt sätt!  

Jag tror att jag innerst inne hade förstått att detta inte skulle hålla i längden, så jag kunde ganska snabbt inse att jag klarar mig bättre utan honom! såklart så saknar jag vissa fina tillfällen. Men tyvärr så var det inte mycket sånna den senaste tiden! och det är även tack vare mina underbara vänner och familj som jag efter bara några dagar kännde mig som mig själv igen! för tyvärrr så har jag inte gjort det dom senaste månaderna!
Och kram på C som får mig att känna mig lite extra speciell!

Så som ni förstår så är det därför jag inte bloggat på ett tag då jag bara har umgåtts med mina vänner samt sysselsatt mig med annat för att inte känna mig nere! men nu mår jag bra! :)

En eftermiddagsbild från idag när jag var ute och gick med min mamma vid vattnet! var så skönt! 


RSS 2.0