en timma tillbaka!

Har haft en fullproppad vecka med jobb, vänner och familj! datorn har tyvärr under veckan inte varit ett stort intresse, som ni kanske ser!

Men jag har däremot lagat god äppelmos med höstäpplen och en limpa..

Äppelmosen gör ni så enkelt att ni:

Skala äpplerna och rensa dom från kärnhus och bruna partier, får ni tag i höstäpplen så blir äppelmosen bara ännu sötare och godare. Medans du skalar äpplerna lägg dom i en stor kastrul med vatten så dom inte brunar sig. När alla äpplen är färdigskalade så häll av det mesta av vattnet och spara lite vatten kvar i botten, ca 3dl vatten till 1kg äpplen.
Koka upp och låt koka på svag värme. rör om då och då tills äpplerna börjar kokas sönder och börja sedan att mosa med en "potatismosare" eller en mixerstav. Jag hade inget socker i då äpplerna var så söta och goda. Men är dom lite mer syrliga så kan det behövas någon dl eller två!
häll sedan upp moset i burkar och låt svalna innan du ställer in i kylskåp!

håller i kylskåp 7-10 dagar. Men bevara burkarna i frysen och ta fram en burk då äppelmos snurrar i dina tankar! 


Söndag!

Har precis vaknat upp ur soffan! När jag kom hem vid 3 tiden efter att spenderat en toppenlördag med mina bröder och vänner, så bestämde jag mig för att vila lite. Vaknade upp för en timma sedan :(. Inte de jag hade tänkt då jag ville spendera min söndag med bakning och långpromenad! hehe

Nu står maten och puttrar i ugnen och väntar på att få fylla upp min hungriga mage!


Välkommen hem till mig


En godmorgon puss!


Att ligga hemma med mensvärk är inte det roligaste, inte heller att vara förkyld på samma gång! Men bjuder på en till bild från söndagens fotografering, får även mig på lite bättre humör!


Photoshoot


designed and made by me


Hemma odlade tomater

Har precis kommit hem från gymmet! Har kört mycket ben, mage och rygg idag. Så är helt slut!
Nu ska jag hoppa in i duchen, och sen ska jag sätta igång med middagen!

Äntligen har tomaterna på balkongen börjat bli klara, Tyvärr börjar det bli så kallt ute nu på nätterna. Så får se hur många fler det blir!


RSS 2.0